A inceput programul "Litoralul pentru toti" prin care, pana la 1 octombrie 2016, tarifele scad la mare cu pana la 70%, fata de cele din plin sezon estival. De preturi reduse, similare cu cele de la editia de primavara a programului, vor putea beneficia cel putin 10.000 de turisti, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie tarifele pentru aceasta editie ( sejur 6 nopti/persoana) pornesc de la 205 lei la hotel 1* fara mic dejun si ajung la 485 lei la hotel 4* cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele pentru un sejur de 6 nopti/persoana sunt de 159 lei, hotel 1* fara mic dejun, 379 lei, hotel 4* cu mic dejun¬ si 469 lei la un hotel 5 * cu mic dejun.

Pe de alta parte, CFR Calatori a anuntat ca va asigura in continuare legaturi din tara catre statiunile de la Marea Neagra pentru programul "Litoralul pentru toti", dar va scoate din circulatie treptat, incepand din 10 septembrie, "Trenurile Soarelui".