Barbatul de 23 de ani din Bucuresti care a provocat, miercuri, un accident mortal, a fugit de la locul accidentului, iar sambata seara a fost lasat in libertate va fi audiat din nou duminica dupa-amiaza, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Surse judiciare au declarat pentru agentia de pesa citata ca, in acest caz, se reiau audierile duminica dupa amiaza la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 din Capitala. Potivit sursei citate, tanarul si-a recunoscut faptele in timpul audierilor care au avut loc sambata.

Sambata seara, barbatul in varsta de 23 de ani, care a condus miercuri fara permis si a produs un accident mortal dupa care a fugit de la locul accidentului, a fost lasat in libertate dupa ce un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a decis ca nu se impune o masura preventiva.

"Procurorul nu a propus arestarea preventiva a soferului, astfel ca acesta a plecat acasa liber ca pasarea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toti cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele in care simti ca cineva isi bate joc de munca ta", a transmis si politistul Marian Godina, cel care a publicat imediat dupa accident, pe pagina sa de Facebook, un apel catre oamenii care recunosc autoturismul implicat in accident sa anunte Politia Rutiera.

In urma accidentului produs, la data de 24 august, pe strada Energeticienilor din Bucuresti, o femeie a decedat. Tanarul care a provocat accidentul a parasit locul accidentului fara acordul politistilor. Ulterior, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore. Dupa verificari s-a stabilit ca acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.