Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii, unde vor fi unele innorari si trecator, in zona litoralului vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice, informeaza Mediafax citand ANM.

Prognoza meteoFoto: MorgueFile.com

Sambata

In tara

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, indeosebi in prima parte a intervalului, in Dobrogea, estul Munteniei si sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20...22 de grade pe litoral. Izolat, noaptea si dimineata va fi ceata.Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari in Delta Dunarii si zona montana inalta, dar de scurta durata, si in celelalte regiuni, in timpul ploilor.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14...17 grade.

La munte

Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea se mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 19 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.

Duminica

In tara

Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in regiunile sudice si sud-estice si mai mult senin in restul teritoriului, dar numai pe spatii restranse in sud-estul Dobrogei, mai ales seara si noaptea, se vor semnala innorari accentuate, averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare pe parcursul zilei in sud-est, iar in rest va fi in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 32 de grade, iar cele minime intre 8...9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade pe litoral. Izolat, noaptea si dimineata va fi ceata.

La munte

Vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

La mare

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.