Opt persoane au ajuns, sambata dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente din Targu-Jiu, dupa ce o masina a patruns pe contrasens, pe DN 67, in zona Dealului Bujorascu, si s-a ciocnit cu un autoturism, cele doua masini fiind lovite apoi de a treia, care nu a observat accidentul, Transmite Mediafax.

Directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Gorj, Florentina Motea, a declarat ca pe Drumul National 67 Targu-Jiu - Motru, in zona Dealului Bujorascu, o masina a patruns pe contrasens si s-a ciocnit de alta.

Noua persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma impactului, insa una a refuzat transportul la spital.

"Nu sunt traumatisme majore, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Targu-Jiu pentru investigatii, acestea sunt in stare stabila, constiente", a spus sursa citata.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulante si o autospeciala pentru victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj.

Ulterior, o a treia masina a lovit cele doua autoturisme implicate in accident, intrucat soferul acesteia nu a observat accidentul, insa pasagerii din ultimul autovehicul nu au fost raniti.