Ana Birchall (PSD), presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputatilor, il acuza pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ca refuza sa recunoasca pierderea de catre Romania a unei finantari europene de 30 milioane de euro pentru tinerii someri.

Birchall a scris pe Facebook ca "este doar o problemă de timp fiind exclusiv o procedură birocratică internă a Comisiei Europene până când se va emite nota de debit prin care România va returna suma de 30.208.379,28 de euro. Pe viitor, această sumă va fi suportată de la bugetul de stat, punând în continuare presiune pe bugetul României".

Cu o zi in urma, Cristian Ghinea scrisese si el pe aceasta tema pe Facebook: "Comisia îi spune doamnei Birchall că banii nu vor fi pierduți și că este în dialog permanent cu actualul guvern pentru a concepe schemele de intervenție care să cuprindă training, ucenicii, proiecte de educație pentru tinerii înscriși la Agenția pentru angajare (ANOFM)".

Ana Birchall isi incheie postarea pe Facebook cu indemnul "Mă bazez pe voi să condamnaţi şi să demascaţi manipulările domnului Ghinea!".

Citeste aici toata postarea lui Ana Birchall