Barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul IPJ Cluj a fost prins, marti seara, de politisti, in timp ce mergea pe o strada din comuna Floresti, de langa municipiul Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis in noaptea de marti spre miercuri, in paralel, ancheta interna continua pentru a se stabili cu exactitate conditiile si imprejurarile care au condus la producerea evadarii.

"In urma activitatilor specifice si a verificarilor efectuate, politistii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operatiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe barbatul care, duminica, a evadat din centrul de retinere si arestare preventiva al unitatii. Astfel, marti seara, barbatul, in varsta de 45 de ani, din judetul Covasna, a fost depistat in timp ce se deplasa pe strada Cetatii, din localitatea Floresti, judetul Cluj.

In paralel, ancheta interna continua pentru a se stabili cu exactitate conditiile si imprejurarile care au condus la producerea acestui incident. Totodata, un procuror efectueaza activitatea de urmarire penala intr-un dosar penal privind politistii aflati in exercitarea atributiilor la momentul incidentului", se arata in comunicat.

Politistii clujeni sustin ca, sub coordonarea unitatii de parchet, cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

Un barbat acuzat de furt din locuinta a evadat, duminica dupa-amiaza, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.