Fanii Manchester City, veniti la Bucuresti pentru a vedea meciul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor, au "asediat" marti dupa-amiaza unul dintre pub-urile din Centrul Vechi. Britanicii si-au marcat "baza" cu mai multe steaguri ale lui City, pe care le-au agatat de ferestrele si elementele decorative ale pub-ului. Suporterii englezi, cunoscuti drept mari consumatori de bere, sunt supravegheati atent de zeci de jandarmi care patruleaza pe strazile din Centrul Vechi.

Fanii echipei Manchester City, intervievati de HotNews, au spus ca se simt bine in Romania si ca vor reveni dupa meci in Centrul Vechi, pentru a sarbatori victoria.

Patronii de baruri si restaurante din centrul capitalei si-au facut provizii de bere si au introdus in meniuri mancare pe placul englezilor, sustin televiziunile de stiri.

Pe strazile din Centrul Vechi, pe langa artistii stradali autohtoni, britanicii se pot bucura de muzica unui conational, care in aceasta dupa-amiaza canta "cu foc", in apropierea sediului BNR.

Partida tur din play-off- ul Ligii Campionilor dintre Steaua și Manchester City se joacă marți seara, pe Arena Națională, de la ora 21 și 45 de minute.