Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax.

Locuitorii unui bloc din municipiul Campulung au fost evacuati luni la pranz, din cauza unor posibile scurgeri de gaze dintr-un apartament din imobil, dupa ce proprietarul, care locuieste in Pitesti, ar fi lasat aragazul deschis.

Locatarii blocului 7 din Campulung au sesizat autoritatile ca pe scara imobilului se simte un miros puternic de gaze.

La blocul respectiv s-au deplasat pompieri si reprezentanti ai companiei furnizoare de gaz. Toti locuitorii din cladire au fost evacuati pana la remedierea problemei si inlaturarea oricarui pericol.

"Un numar de 23 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc unde s-au sesizat scurgeri de gaze. Printre cei evacuati se afla si o persoana cu handicap locomotor. O autospeciala de la ISU Arges se afla la fata locului pentru prevenirea oricarui eveniment. Nu exista persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala. Intervine si o echipa de la firma de gaze", a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Daniel Baditeanu.

Potrivit acestuia, nu exista pericol de explozie.