Soferul care a provocat un accident grav, duminica seara, pe Soseaua Chitila din Capitala, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviti de autoturism pe trecere erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a declarat, luni, pentru News.ro, comisarul sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Bilantul accidentul petrecut duminica seara pe Soseaua Chitila din Capitala a crescut la trei morti, dupa ce soferul care ar fi pierdut controlul volanului a decedat la Spitalul Universitar in cursul noptii, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, comisarul sef Ovidiu Munteanu.

Cei doi oameni care au fost ucisi pe trecerea de pietoni erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a mai spus Ovidiu Munteanu.

Accidentul a fost provocat de un autoturism al carui sofer conducea cu viteza, ar fi pierdut controlul volanului si a lovit cele doua persoane aflate pe trecerea de pietoni, a ricosat apoi intr-un refugiu de tramvai si a lovit doua autoturisme care veneau din sens opus, a declarat, duminica, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

"Autoturismul, inmatriculat in Italia, venea dinspre Chitila spre Bucuresti. Pe fondul vitezei excesive, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit doua persoane care traversau strada. Masina a lovit apoi un refugiu de tramvai si a patruns pe contrasens, unde a lovit doua autoturisme care circulau regulamentar, dinspre Bucuresti spre Chitila", a spus comisarul sef Ovidiu Munteanu.

Barbatul care a provocat accidentul de pe soseaua Chitila din Capitala nu detinea permis de conducere, potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, citate de mediafax