Luni, vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data, informeaza ANM, citata de Mediafax. Cerul, mai mult senin in regiunile sudice, va avea innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde local, mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Vreme calduroasaFoto: MorgueFile.com

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nordul teritoriului si 32 de grade in sud, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade.

La Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, devenind normala din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Marti, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporare si, local, averse si descarcari electrice. Punctiform cantitatile de apa pot fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 33 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 21 de grade.