Barbatul acuzat de uciderea unei femei al carei trup neinsufletit a fost gasit, in urma cu o saptamana, pe o strada din municipiul Ploiesti a fost prins si retinut de anchetatori, surse judiciare spunand ca acesta nu si-a recunoscut fapta in timpul audierilor, scrie Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, Florentina Cioca, procurorii au retinut un barbat acuzat de uciderea Tatianei Tudor, femeia al carei corp a fost gasit pe Strada Poligonului din municipiul Ploiesti, in tufisurile de pe marginea drumului.

Surse judiciare au precizat ca acesta este Vasile Pascale, un prahovean de 43 de ani pe care victima l-ar fi cunoscut pe o retea de socializare. Acesta a fost ridicat de anchetatori de pe litoral si dus la audieri, insa el nu si-a recunoscut fapta, au mai spus sursele citate.

Trupul neinsufletit al Tatianei Tudor a fost gasit, in urma cu o saptamana, de un om al strazii pe Strada Poligonului din municipiul Ploiesti, cadavrul prezentand rani vizibile in zona gatului.

In urma cercetarilor la fata locului, anchetatorii au luat in calcul si ipoteza ca femeia nu ar fi fost injunghiata in acel loc, ci in alta parte, trupul fiind apoi aruncat in tufisurile de pe marginea drumului. Ulterior, dupa coroborarea tuturor probelor, s-a stabilit ca Tatiana Tudor a fost ucisa in locul in care a fost gasita, ranile de la gat fiindu-i provocate cu o sticla.

Vasile Pascale va fi prezentat, miercuri, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventiva.