Un pacient in varsta de 74 de ani, care era internat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul patru al unitatii medicale, conducerea spitalului declansand o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut incidentul, anunta News.ro. Barbatul a cazut de la geamul unui hol de la etajul patru al pavilionului central al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau, suferind rani grave in urma impactului cu solul, au declarat reprezentantii SJU. La cateva ore de la incident, pacientul a murit.

Dupa primele cercetari, conducerea spitalului a stabilit ca barbatul in varsta de 74 de ani s-ar fi aruncat de la geam, el fiind vazut de mai multe ori de catre personalul medical pe holurile unitatii medicale, la etajele superioare ale cladirii.

"Pacientul, internat in Sectia de Chirurgie aflata la etajul doi al cladirii, a iesit din sectie in timpul programului legal de vizita pentru apartinatori, pentru ca, in rest, usa este blocata. Cu jumatate de ora inainte de incident, a fost intrebat de catre o asistenta din sectie daca se simte bine si doreste vreun calmant, barbatul afirmand ca este bine, fara a da de inteles ca ar avea vreo intentie de a se sinucide. Acum, conform procedurilor, facem investigatii pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul", a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al SJU Bacau, Mirela Romanet.

Barbatul de 74 de ani a fost internat la SJU Bacau in urma cu patru zile si a fost operat de colecist, evolutia starii sale de sanatate fiind una favorabila, sustin reprezentantii spitalului.