O tanara din Marea Britanie si-a fracturat ambele maini dupa ce s-a rostologit cu un balon gonflabil pe o partie special amenajata din Poiana Brasov, potrivit Digi 24. Parintii si prietenii tinerei ii acuza pe angajatii firmei de agrement ca au lasat-o pe fata in bila gonflabila pana au venit medicii, cu toate ca aceasta avea dureri foarte mari. "Ei nu voiau sa taie bila, pentru ca nu voiau sa-si strice afacerea si a durat mai bine de jumatate de ora sa-i convingem ca trebuie sa taie bila. In interiorul bilei aproape s-a sufocat, era blocata intr-un spatiu foarte mic. Tatal ei a intrat cu ea in bila si ii tinea una din maini imobilizata", a povestit una dintre prietenele fetei ranite.

Politistii brasoveni au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in acest caz, iar parintii fetei se gandesc sa dea in jucata firma de agrement.

Inspectorii OPC au verificat modul in care fata a fost asigurata in hamuri si au descoperit ca firma de agrement nu are actele in regula. Reprezentantii firmei nu au putut prezenta autorizatia de functionare, iar tanara britanica nici macar nu a semnat o declaratie pe propria raspundere. Actele erau doar in limba romana, asa ca pe documente apare semnatura unei prietene a fetei.

Tanara in varsta de 17 ani din Marea Britanie a venit in Romania ca voluntar si lucra pentru bolnavii de cancer.

In weekend, ea a vrut sa se relaxeze si a iesit cu cativa prieteni si cu tatal sau pe o partie din Poiana Brasov, unde a avut loc accidentul.

"Echipajul impreuna cu salvamontul a trebuit sa taie bila gonflabila cu cuterul si sa scoata pacienta. S-a stabilit la spital ca e vorba de o fractura la ambele brate", a declarat Magdalana Piroska, director medical la Ambulanta Brasov.