Un biciclist a fost la un pas de moarte dupa ce a fost fortat sa iasa de pe drum de un sofer care a intrat intr-o depasire periculoasa pe DN1 A Cheia.

HotNews.roFoto: Hotnews

"PH-17-PIS - Sa-ti fie rusine!

Lasand la o parte faptul ca ai intrat intr-o depasire criminala si doar faptul ca am sarit de pe strada m-a salvat, nici macar nu ai avut bunul simt de a oprit sa vezi ce s-a intamplat! Asta e nivelul unora dintre soferii de pe strazile din Romania :( !", a scris pe Facebook de Liviu Gherghescu, care se afla pe bicicleta in acel moment.

Ulterior, acesta a precizat ca sesizat politia.

"Salutare tuturor. Am facut astaz o sesizare la politie (prin intermediului emailului) si sper sa primesc raspuns zilele urmatoare. Incidentul a fost destul de urat si, cel mai rau, te prinde pe nepregatite si doar reactia de ultim moment si soarta a reusit sa nu duca la o altfel de povete. Am postat filmul si pozele in dorinta ca fiecare dintre noi, cand suntem la volan, sa constientizam ca nu e suficient ca din fata sa nu vina "nici o masina". Sper din tot sufletul ca sa ne civilizam in trafic si sa putem imparti soseaua cu toti : si masini si motociclete si biciclete. Ca despre piste inter-city de biciclete nu cred ca se pune vorba prin aceste parti ale Balcanilor", a scris el.