Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in Lunca Dunarii. In zonele de deal si de munte, dar si in vestul, sud-vestul si local in centrul tarii, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza meteorologii, citati de Mediafax.

In tara

Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in Lunca Dunarii. In zonele de deal si de munte, dar si in vestul, sud-vestul si local in centrul tarii, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Pe arii restranse, indeosebi la munte, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Izolat vor fi caderi grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 11 grade.

La Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.

Miercuri

Vremea va fi in continuare calduroasa in majoritatea zonelor, izolat caniculara in Lunca Dunarii. La munte si in regiunile intracarpatice vor fi innorari temporar accentuate si mai ales dupa-amiaza si seara, local vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si se mentin conditiile de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 35 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, mai scazute, spre 10 grade, in estul Transilvaniei.