Luni, vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in Lunca Dunarii, informeaza ANM, citata de Mediafax. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii in zona de munte si in regiunile vestice, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cu totul izolat, vor fi conditii de grindina.

Vreme calduroasaFoto: MorgueFile.com

Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni, pana la 11 grade in estul Transilvaniei.

La Bucuresti, vremea se va mentine calduroasa, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.

Marti, vremea se va mentine calduroasa. In zonele de deal si de munte si local in vestul, nord-vestul si centrul tarii, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Temperaturile maxime, in usoara scadere fata de ziua precedenta in regiunile sudice, se vor incadra intre 26 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 17 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni, pana la 11 grade in estul Transilvaniei.