O femeie din Dambovita, pe numele careia autoritatile din Germania au emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost depistata de politisti, urmand sa fie prezentata magistratilor, pentru demararea procedurilor in vederea predarii catre autoritatile judiciare din Germania, se arata intr-un comunicat al IGPR, informeaza Agerpres.

"Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita au depistat o femeie, de 21 de ani, din localitatea Costestii din Vale, care era urmarita international. Pe numele acesteia, autoritatile germane au emis mandat european de arestare, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane. Pentru depistarea celei in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane'', se arata in comunicatul IGPR.

Femeia a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita.

"Nu putem da informatii detaliate despre acuzatiile care i se aduc femeii deoarece speta a fost instrumentata de politistii germani'', a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, Alexandra Niculae.