Administratia Prezidentiala precizeaza intr-un punct de vedere remis, marti, agentiei Agerpres, ca declaratiile primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, cu privire la presedintele Klaus Iohannis sunt neverosimile, aratand ca aceasta nu il cunoaste pe seful statului. "Povestea d-nei Lia Olguta Vasilescu este neverosimila. Nu il cunoaste personal pe presedintele Romaniei, l-a vazut doar in fotografii. Doamna Vasilescu nu poate sa vehiculeze astfel de povesti", arata Administratia Prezidentiala.

Lia Olguta VasilescuFoto: Facebook - Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a sustinut, marti, la B1 tV, ca atunci cand s-a prezentat la DNA, procurorul ar fi intrebat-o daca vrea sa faca un denunt impotriva lui Klaus Iohannis: "In momentul in care m-am prezentat la DNA pentru a mi se comunica ca mi se pune sechestru pe bunuri, pe bunuri pe care nu le am, doar pe conturi, procurorul mi-a spus ca a vazut la televiziune faptul ca mai sunt cazuri de genul acesta in Romania, adica de primari care au cerut unor sponsori sa reabiliteze fatadele din centrele istorice, si m-a rugat sa fac un denunt, m-a intrebat: Vreti sa faceti un denunt? Si eu am intrebat: Impotriva cui? Pai, impotriva lui Klaus Iohannis, de exemplu, daca dvs credeti ca sunt aceleasi fapte ca si in dosarul dvs."

"Nu mi s-a promis nimic, (...) am spus categoric nu unui denunt, in primul rand pentru ca eu nu am facut nimanui rai si in al doilea rand pentru ca mie mi se pare ca ceea ce am facut si eu si Klaus Iohannis ca si alti primari este perfect legal, din moment ce exista legea sponsorizarii", a mai spus Lia Olguta Vasilescu.