Vremea se va mentine racoroasa, local, in regiunile vestice, nordice si centrale, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei, informeaza Mediafax citand ANM.

In tara

Vremea se va mentine racoroasa, local, in regiunile vestice, nordice si centrale, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei, iar local in zonele montane si submontane si izolat in rest se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile estice, sud-estice si la munte, in special in prima parte a intervalului.

In Bucuresti

Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, dar numai trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 28 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Joi

In tara

Vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile nordice si centrale, unde va ramane racoroasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pana la 21 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in orele amiezii, cand, pe arii restranse, indeosebi in zona montana, vor fi ploi slabe de scurta durata. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea unele intensificari la munte si local in restul teritoriului.