Un bărbat in varsta de 35 de ani din localitatea dâmboviţeană Vulcana Pandele a murit după ce a fost înjunghiat în stradă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit unor surse din Poliţie, agresorul, care iniţial a fugit, s-a predat poliţiştilor şi a spus că victima l-ar fi împuşcat în picior. Pe de altă parte, surse din rândul apropiaţilor agresorului spun că acesta ar fi fost împuşcat în timpul operaţiunii de prindere, scrie News.ro.

Potrivit unor surse judiciare, un localnic din Vulcana Pandele, judeţul Dâmboviţa, a fost înjunghiat în gât cu un cuţit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, victima murind pe loc.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că agresorul a fugit şi au început operaţiunea de căutare, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că ulterior presupusul atacator s-a predat poliţiştilor şi a afirmat că ar fi fost împuşcat de către victimă, cu un pistol, în picior. Aceleaşi surse au precizat că agresorul are o rană la coapsă, iar la locul incidentului a fost găsit un tub de cartuş de calibrul 7,65 milimetri, poliţiştii făcând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc crima.

Pe de altă parte, surse apropiate presupusului agresor au declarat că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, ar fi fost împuşcat în timpul operaţiunii de prindere, declanşată de către poliţişti, el fiind dus la Spitalul judeţean din Târgovişte, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul va fi anchetat pentru omor.