Luptatorul de MMA Tolea Ciumac a fost retinut pentru 24 de ore de politistii ilfoveni dupa ce, vineri, ar fi sechestrat, talharit si violat o tanara in Padurea Baneasa de langa Capitala, acesta urmand sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva, a anuntat Politia Ilfov, citata de Mediafax.

"In cursul zilei de ieri (n.r. vineri), politistii ilfoveniau retinut un barbat in varsta de 42 de ani. banuit de comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si talharie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoana de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul ca a fost violata si talharita de un barbat de 42 de ani, intr-o padure din apropierea orasului Otopeni", se arata intr-un comunicat al Politiei Ilfov.

Oficiali din cadrul Politiei Ilfov au declarat ca Tolea Ciumac ar fi luat cu masina o tanara care facea autostopul pe DN1, ar fi blocat usile autoturismului si ar fi dus-o in Padurea Baneasa.

Sursele citate precizeaza ca aici femeia ar fi fost supusa la perversiuni sexuale, sub amenintarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat si suma de 400 de lei din geanta, iar apoi femeia ar fi reusit sa fuga.

Dupa aceste presupuse fapte, barbatul a plecat acasa, locul unde a si fost gasit de politisti. Sursele citate sustin ca Tolea a recunoscut parte din faptele petrecute.

Tolea Ciumac a fost retinut pentru 24 de ore, iar sambata va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, sub acuzatiile de talharie, viol si lipsire de libertate.