Expertiza tehnica a masinii in care si-a pierdut viata patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata ca "problemele de directie si de franare" au fost ulterioare impactului, a declarat joi procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Masina lui Dan Condrea, distrusa in accidentFoto: Captura Digi 24

"Problemele de directie si franare au fost ulterioare impactului" in care a murit Dan Condrea, a spus Lazar, dupa finalizarea expertizei tehnice a vehiculului.

Procurorul general a adaugat ca prejudiciul in acest caz se ridica la 70 de milioane de lei.

"In aceasta cauza a evoluat cercetarea penala si suntem in masura sa spunem ca exista circa 280 de parti civile, unitati spitalicesti, care s-au constituit parti civile in cauza. Prejudiciul, asa cum a fost structurat, se ridica la 70 de milioane de lei, in acest moment. Vom vedea in continuare cum se va delimita o sectiune a dosarului care sa poata fi solutionata intr-o perioada rezonabila", a declarat Augustin Lazar la sediul CSM, citat de Mediafax.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a pierdut viata in urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din judetul Ilfov, in apropiere de localitatea Buftea.

Procurorii au deschis o ancheta si au stabilit ca, in ziua producerii accidentului, in intervalul de aproximativ o ora, masina condusa de Condrea a efectuat 13 deplasari tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

De asemenea, testele ADN au confirmat ca persoana decedata in accidentul produs langa localitatea Buftea este Dan Condrea.

In luna iunie, procurorul general Augustin Lazar declara ca anchetatorii iau in calcul ipoteza unei sinucideri, insa acest lucru trebuie confirmat de probe.