O eleva din Vaslui, care a devenit mama in decembrie 2015, a obtinut la examenul de bacalaureat media 9.96, reusind astfel sa se claseze pe locul trei pe judet, dupa cele doua eleve care au obtinut media 10, potrivit Mediafax.

Maria Elisa Palimaru este din mediul rural, toti anii de liceu a facut naveta, iar din decembrie a devenit mama unei fetite.

Tanara nu a renuntat la studii, ci, sprijinita de familie, de colegi si de profesori, s-a ambitionat si a absolvit clasa a 12-a printre premianti, iar la examenul de maturitate a obtinut rezultate de exceptie.

Tanara mamica a absolvit stiinte sociale, la Liceul "Mihail Kogalniceanu" din Vaslui. La examenul de bacalaureat a primit notele 9.90 la Limba Romana, 10 la Istorie si 10 la Geografie. Cu media 9.96, Maria Elisa Palimaru s-a clasat a doua pe liceu si a treia la nivelul judetului.

"Eleva a nascut in decembrie, dar a continuat sa vina la scoala. Nu a lipsit deloc, a terminat premianta si a luat si bacalaureatul cu nota mare. A fost ajutata si de colegii de clasa, nu au marginalizat-o, din contra, au ajutat-o. Schimbarile din viata nu au daramat-o, a reusit sa se mobilizeze si a invins. O felicit si ii doresc succes", a declarat profesor Catalin Ignat, directorul Liceului "Mihail Kogalniceanu" din Vaslui.

Maria are grija si de fetita ei, fiind sprijinita de tatal micutei, un adolescent de varsta ei, dar si de bunici.

Visul ei este sa devina arheolog.