Cateva zeci de persoane au adus luni seara, la fantana din Piata Universitatii, un ultim omagiu chitaristului trupei The Rock, Nik Baydin, mort in accidentul aviatic de la Comana, informeaza Agerpres.

Cei prezenti au aprins lumanari pe caldaram, au depus flori si au expus fotografii cu artistul. Printre acestia s-au aflat realizatorul radio Cristian Hrubaru, dar si colegii de trupa a lui Nik Baydin.

"Oamenii astia care au venit aici acum sa-l planga, acum trei zile au venit sa-l aplaude si sa-l auda cantand. (...) Era un om foarte fericit ca traieste in Romania, iubea Romania, iubea Bucurestiul, iubea viata foarte mult. Era un om atent, era un om profesionist din toate punctele de vedere. Mi-e foarte greu sa vorbesc despre el la trecut. (...) A fost si este locomotiva trupei The Rock", a spus Daniel Ignat, solist vocal al trupei The Rock.

El a adaugat ca, desi Nik Baydin era pasionat de avioane, zborul cu paramotorul care i-a adus moartea a fost primul cu acest tip de aparat.

O parapanta cu motor a cazut, duminica, in lacul din Parcul Comana, judetul Giurgiu. Pilotul a fost ranit, iar pasagerul a decedat.

Pilotul ranit este Marian Cojocaru, seful Aerodromului Comana. Pasagerul se numeste Nik Baydin, cetatean rus cu rezidenta in Romania si chitarist al formatiei The Rock. Trupa este un tribut adus AC/DC si sustinuse, vineri seara, un concert la Arenele Romane din Bucuresti.