Traficul este intens sambata pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, insa prin statia de taxare de le Fetesti se trece fara probleme de fluenta. De asemenea, in judetul Constanta, aglomeratie este inregistrata si in zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobilistii care se deplaseaza catre statiunile de pe malul marii trec de la doua benzi de circulatie pe sens la una singura. In ceea ce priveste drumul spre statiunile de pe Valea Prahovei, circulatia pe sensul de urcare al DN1 Ploiesti - Brasov se desfasoara usor ingreunat, din cauza numarului mare de masini, intre localitatile prahovene Nistoresti si Comarnic (tronsonul kilometric 99 - 106), anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, intr-un comunicat.

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În judeţul Caraş Severin, pentru a se permite desfășurarea "Campionatului regional de viteză în coastă FRAS România", astăzi, până la orele 18.00, circulația rutieră pe DN58 Reșița - Anina este închisă, pe tronsonul kilometric 44+900 – 49+450 de metri.

Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta ocolitoare DJ581- DC75(Lupac - Clocotici- Caraşova).