Daniel Emanoil Chatzakis, tanarul care in august 2015 a fost filmat in timp ce scuipa si batea o femeie pe plaja in statiunea Mamaia, a fost ridicat, joi, de politistii bucuresteni pentru tentativa de omor, alaturi de unchiul sau si alti trei prieteni, au declarat oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax.

Daniel Emanoil Chatzakis a fost amendat in agust 2015 de politistii constanteni, dupa ce a fost filmat in timp ce palmuia si scuipa o turista pe o plaja din statiunea Mamaia, pentru ca femeia isi asezase prosopul in fata sezlongului pe care acesta statea.

Joi, tanarul a fost ridicat de politistii din Capitala, alaturi de unchiul sau si alti trei apropiati, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru tentativa de omor, transmit oficiali din Politia Capitalei. Potrivit sursei citate, in noiembrie 2015, in urma unei sicanari in trafic intre unchiul sau, de profesie taximetrist, si un alt conducator auto, Daniel Emanoil Chatzakis si alti trei prieteni de-ai sai au mers la locul incidentului si "l-au agresat fizic pe celalalt participant la trafic, lovindu-l in mod repetat cu obiecte contondente, taietor-intepatoare si chiar un autoturism".

Pentru prinderea lor, politistii bucuresteni au facut joi, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, patru perchezitii si au pus in executare 13 mandate de aducere.

Joi, cei patru suspecti au fost audiati la sediul Politiei Capitalei.