Mihaela Duta, medicul de pe ambulanta Puls care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng, a fost citata, joi, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a fi pusa sub urmarire penala, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Patrick EkengFoto: Captura Digi sport

Medicul Mihaela Duta a ajuns la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, joi dimineata. Potrivit surselor citate, aceasta a fost citata pentru a fi pusa sub urmarire penala.

Pe baza raportului, anchetatorii au tras concluzia ca fotbalistul Patrick Ekeng putea fi salvat daca era resuscitat si daca primea ingrijire medicala la timp.

Mihaela Duta, specialist in medicina de urgenta, este cea care a condus echipa medicala de pe ambulanta Puls cu care a fost transportat Patrick Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit, pe 6 mai, dupa ce a suferit un soc cardiogen si s-a prabusit pe teren in minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar sapte minute dupa ce intrase pe teren.

Reprezentantii INML au facut publice, pe 11 mai, rezultatele disectiei ce a fost efectuata pe inima lui Patrick Ekeng. Medicii legisti au constatat ca fobalistul prezenta mai multe "aspecte patologice", printre care cord marit si multiple anomalii coronariene.