Vremea va fi in general frumoasa si va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Joi

In tara

Vremea va fi in general frumoasa si va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara la munte, dar si in Oltenia si Muntenia, in special in zona deluroasa, unde, pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in regiunile estice, dar trecator si in rest, in timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai scazute in depresiuni spre 9 grade.

La Bucuresti

Vremea va deveni calduroasa, astfel ca temperatura maxima va fi de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Minima termica va fi de 19...20 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca spre 17 grade.

Vineri, in tara

Vremea va fi calduroasa in toate regiunile, iar disconfortul termic va fi in crestere. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand, izolat vor fi averse si descarcari electrice in zonele montane si deluroase.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 29 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 24 de grade in Delta Dunarii.