Politistii bucuresteni efectueaza, miercuri, 10 perchezitii intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de autoturisme, cu un prejudiciu estimat la 3,3 milioane de lei informeaza Agerpres.

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 10 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov si 7 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, in domeniul achizitiilor intracomunitare de autoturisme", informeaza un comunicat al DGPMB.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2008 - 2011, banuitii au omis sa inregistreze in evidentele contabile operatiunile comerciale desfasurate, in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale.

Persoanele vizate urmeaza a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Politia Sectorului 2.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.