Mai multe strazi, curti si subsoluri din Timisoara au fost inundate, luni seara, din cauza unei ploi care s-a abatut peste municipiu, pompierii fiind solicitati sa intervina in mai multe cazuri pentru evacuarea apei, transmite Mediafax. Probleme au fost in intreg judetul Timis, unde alt opt localitati au de suferit in urma ploilor abundente din ultimele ore si cateva zeci de persoane au fost evacuate, scrie Radio Romania Timisoara.

Potrivit reprezentantilor ISU Banat, pompierii au intervenit pe noua strazi din Timisoara pentru evacuarea apei din curti si din subsoluri, dar si sub pasajul rutier din Calea Sagului, acolo unde apa a intrat in masinile parcate in zona.

Potrivit surselor citate, au fost inregistrate inundatii pe strazile: Gheorghe Cotosman, Gavriil Musicescu, Ioan Slavici, Johann Schwicker, Motilor, Moise Dobosanu, Grigore Alexandrescu, William Shakespeare, Johnny Weissmuller. Pompierii au intevenit cu intreg dispozitivul pentru evacuarea apei.

Inundatii au fost inregistrate si in judetul Timis, in localitatea Liebling, acolo unde zece curti au fost afectate de ape.

Potrivit Radio Romania Timisoara, alte opt localitati din judet au de suferit in urma ploilor abundente din ultimele ore. Cele mai afectate sunt localitatile Sacalaz si Visag. La Visag, au fost acoperite de apa 200 de gospodarii si 14 oameni au fost evacuati, in vreme ce la Sacalaz au fost inundate 110 curti.