Un microbuz in care se aflau 10 persoane a luat foc pe Drumul European 85, in dreptul localitatii Mihailesti, nicio persoana nefiind ranita, anunta Mediafax. Microbuzul circula pe ruta Galati-Bucuresti.

"Apelul pe 112 a fost primit la ora 09.02 si spunea ca un microbuz s-a aprins in trafic, pe raza localitatii Mihailesti. Se intervine si la aceasta ora pentru localizarea si lichidarea incendiului. Pompierii din Buzau au intervenit cu trei autospeciale, dintre doua cu apa cu spuma si un SMURD. Din primele informatii , se pare ca in microbuz se aflau 10 persoane, insa nimeni nu a fost ranit. E vorba de o ardere generalizata, dar deocamdata nu se stiu cauzele incendiului. Dupa interventie se va face cercetarea la fata locului pentru a se stabili de la ce a pornit focul", a declarat Vasile Prahoveanu, purtator de cuvant ISU Buzau.

Miercuri, in Campina, un autobuz a luat foc in timpul mersului. In mijlocul de transport nu era niciun calator astfel ca nu au fost inregistrate victime, iar soferul a reusit sa iasa la timp.