Politistii din Capitala perchezitioneaza, miercuri dimineata, locuinta unui barbat din judetul Ilfov, suspectat ca este autorul asasinatului asupra omului de afaceri Mihai Ionescu, ucis in iulie 1998 prin impuscare, anunta reprezentanti ai Politiei Capitalei, citati de Mediafax.

UPDATE 9.49 Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul fostei directii "Doi si un Sfert" de la Ministerul de Interne, este principalul suspect in cazul asasinarii prin impuscare a omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998 in Capitala, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Aceleasi surse precizeaza ca exista probe potrivit carora Alexandru Gaina l-ar fi impuscat pe afacerist la comanda, in conditiile unor imprumuturi pe care mai multi italieni le datorau celui decedat.

----------

Miercuri dimineata, politisti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, perchezitioneaza locuinta unui barbat din Snagov, judetul Ilfov, transmit reprezentanti ai Politiei Capitalei.

Sursele citatate precizeaza ca exista suspiciunea ca acesta este autorul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998, in Capitala. La finalul perchezitiei domiciliare, barbatul va fi ridicat si dus la sediul Politiei Capitalei pentru audieri.

Omul de afaceri Mihai Ionescu a fost impuscat, pe 15 iulie 1998, in timp ce se intorcea acasa, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei.

Patron a doua firme, dintre care una se numea "Mondo Mike SRL", a fost impuscat cu patru gloante, de aproape. Crima s-a petrecut in timp ce victima se afla in masina, la volan, incercand sa intre in curtea casei sale.