Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, i-a dat marti un plic sefului statului Klaus Iohannis, reprosandu-i faptul ca, desi a depus un memoriu la Cotroceni in urma cu un an, nu a primit niciun raspuns, scrie Agerpres.

Isaia a iesit din multimea adunata in fata Primariei Sibiu pentru a-i da presedintelui Iohannis un plic, dar a fost interceptat de SPP-isti.

''V-am mai dat un memoriu in urma cu un un si nu s-a intamplat nimic'', a spus acesta catre Iohannis.

Seful statului s-a indreptat spre el, a luat plicul si i-a dat asigurari ca o sa vada despre ce este vorba.

Faur Isaia este cel care in 2000, trecand de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns in preajma fostului presedinte Emil Constantinescu, aruncandu-i acestuia cerneala pe fata.

In 2001, el i-a dat o scrisoare presedintelui Romaniei de la acea data, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o in judetul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu si o audienta la Palatul Cotroceni.

In 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi si politisti in timp ce incerca sa intre in perimetrul rezervat demnitarilor si sa se apropie de presedintele de la acea data, Traian Basescu. Faur Isaia a explicat ca voia sa-i transmita lui Basescu mai multe scrisori cu sesizari.