Cinci autoturisme parcate au fost distruse, luni noapte, pe Cale Grivitei din Capitala, dupa ce un sofer baut a pierdut controlul volanului, doua persoane fiind transportate la spital cu rani usoare, anunta Brigada Rutiera a Capitalei, anunta Mediafax. Accidentul a fost anuntat luni noapte, la ora 0:30, pe Calea Grivitei din sectorul 1 al Capitalei, informeaza oficiali din cadrul Brigazii Rutiere. Potrivit acestora, "o masina care venea pe Calea Grivitei a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in cinci autoturisme parcate".

In urma impactului, doua persoane care se aflau in autoturismul care a pierdut directia au fost ranite usor si au fost transportate la spital.

Conducatorul respectivei masini, un barbat, a fost testat de agentii de la rutiera, fiind descoperita o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau a fost deschis dosar de cercetare penala pentru fapte de distrugere, vatamare corporala si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice, mai informeaza Brigada Rutiera.