Secretarul de stat din Cancelaria premierului Dorian Filote dezminte informatiile pe "surse politice" potrivit carora premierul Dacian Ciolos ar fi gata sa plece din Romania, scrie Agerpres. Mai mult, Filote sustine ca, intr-o discutie cu prim ministrul, Dacian Ciolos si-a exprimat intentia de a ramane in tara "vreo cativa ani". Dorian Filote a fost mina dreapara al lui Dacian Ciolos la Bruxelles.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Interesant ca se gasesc ''surse politice'' care-l dau pe dl Ciolos gata sa plece din tara si cu "aranjamentele" facute pentru posturi pe-afara. Numai ca posturile acelea scoase pe surse, fie nu exista ("vicepresedinte ONU pentru agricultura", serios?! :)) fie, oricum, nu se elibereaza pana prin 2019 (Director FAO?!). In plus, din cate-mi spunea mai ieri, intentia dumnealui e sa ramana in tara macar vreo cativa ani :)... chiar daca unii ar vrea sa-l vada plecat sau macar vandut strainilor", scrie Filote pe contul sau de Facebook.

Dorian Filote este incepand de joi secretar de stat la Cancelaria premierului si coordoneaza Departamentul de comunicare al Executivului.

In trecut el a facut parte din echipa lui Dacian Ciolos in perioada in care acesta era comisar european.