Un barbat din Alba Iulia a fost batut cu un tac de biliard intr-un bar deoarece, printre altele, se pare ca nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului in ceea ce priveste sansele echipei nationale de fotbal de a ajunge in optimile Campionatului European, a informat joi Inspectoratul de Jandarmi Judetean Alba, citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Victima, un barbat in varsta de 49 de ani, s-a prezentat in cursul serii de miercuri la sediul Jandarmeriei Alba si a reclamat faptul ca ar fi luat bataie intr-un bar din apropiere.

Barbatul prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, dupa cum a sustinut acesta, cu un tac de biliard.

Pornind de la semnalmentele furnizate de victima, un echipaj de jandarmerie a actionat de urgenta pentru depistarea agresorului si a reusit identificarea sa in scurt timp. Acesta, un barbat de 45 de ani, se afla in acelasi local, in avansata stare de ebrietate, si si-a motivat comportamentul violent prin aceea ca prietenul sau, alaturi de care consumase bauturi alcoolice timp de cateva ore, refuzase "sa-l mai cinsteasca".

"Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit careia nationala de fotbal nu mai are sanse de promovare in optimile Campionatului European, l-au facut sa-i aplice acesteia mai multe lovituri, pentru care a avut nevoie de ingrijiri medicale si a trebuit transportata la UPU Alba Iulia", mentioneaza sursa citata.

In cauza, jandarmii au intocmit un proces verbal de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente, urmand ca Politia Municipiului Alba Iulia sa continue cercetarile.