Un elev din Zalau a fost eliminat din examenul de bacalaureat dupa ce marti, in timp ce sustinea proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, i-a sunat telefonul mobil.

"Astazi, la Liceul Tehnologic 'Mihai Viteazul' Zalau s-a inregistrat un incident: un absolvent a fost eliminat, la proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana, din cauza unui telefon mobil care a sunat intr-un moment total nepotrivit. Conform metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat, elevul respectiv nu va putea participa, in continuare, la aceasta sesiune si nici la urmatoarele doua sesiuni de Bacalaureat", a declarat marti, pentru Agerpres, Marcel Lucaciu, purtator de cuvant al Inspectorului Scolar Judetean (ISJ) Salaj.

Pentru aceasta sesiune a examenului de bacalaureat in Salaj s-au inscris 1.810 absolventi dintre care 1.606 din seria curenta si 204 din serii anterioare. Probele orale si scrise se desfasoara in 22 unitati de invatamant (colegii si licee) din judet.