Traficul a fost ingreunat duminica seara, la intrarea in Capitala, doua benzi de circulatie fiind inundate pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, in zona fantanii Miorita, iar circulatia s-a desfasurat cu dificultate din cauza ploii torentiale si pe strada Coralilor din Sectorul 1 si in cartierul Colentina, anunta Mediafax. Echipele de interventie ale ISU Bucuresti intervin duminica seara pentru a elimina acumularile de apa de la imobilele de pe mai multe strazi din nordul capitalei, a anuntat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al institutiei, citat de Agerpres.

Ploaie torentialaFoto: Agerpres

Pompierii au anuntat ca 20 de imobile din Capitala si din judetul Ilfov au fost afectate de ploi, subsolurile si gospodariile locuintelor fiind inundate.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta intervine si pe strada Aviator Popisteanu, unde un copac a cazut pe un autoturism. In total, 7 copaci au cazut in Bucuresti, potrivit reprezentantilor ISU.

Acumulari de apa au fost sesizate pe strazile Valenii de Munte, Episcop Vulcan, Vacantei, Jimbolia, Moldovei, Andrei Saguna si Stelutei.

Zonele Chitila si Otopeni au fost cele mai afectate de ploi. Sunt acumulari de apa in locuinte in localitatile Stefanestii de jos,Chitila, Damaroaia, Otopeni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, in partea sudica a Capitalei nu au fost semnalate astfel de situatii.

Duminica pana la ora 20:30 a fost valabila o averizare de tip cod portocaliu de ploi pentru jumatatea de Nord a municipiului Bucuresti si local in judetul Ilfov, in localitatile : Buftea, Chitila, Otopeni, Pantelimon, Voluntari, Afumati, Balotesti, Branesti, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Corbeanca, Dascalu, Dobroesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanestii de Jos, Tunari.