UPDATE 10.17 Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii patronului de la Hexi Pharma, transmite Agerpres.

La intrare in sediul Parchetului, Ulianei Ochinciuc a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor. Aceasta nu a declarat nimic nici la iesire, in jurul orei 11.40.

Audierea acesteia vine dupa ce in presa au aparut informatii ca Dan Condrea a avut un schimb de SMS-uri cu Uliana Ochinciuc, chiar inainte de producerea accidentului.

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca in cazul lui Dan Condrea exista suspiciunea ca ar fi sinucidere.

"Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii - dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea", a spus Lazar, marti, la sediul CSM.

El a precizat ca procurorii ii audiaza pe toti martorii identificati pentru a clarifica circumstantele in care s-a produs accidentul, fiind in curs o expertiza tehnica criminalistica, ce urmeaza sa clarifice modul in care s-a produs tragedia.

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a mers miercuri dimineata, la Sectia 5 de Politie din Capitala unde este obligata sa se prezinte de 3 ori pe saptamana in cadrul controlului judiciar impus de procurori. In caz contrar, risca sa fie arestata. Ea nu a raspuns la niciuna dintre intrebarile jurnalistilor aflati in fata sectiei de politie.

Uliana a fost pusa sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul Hexi Pharma, in care este urmarita penal alaturi de fratele sau pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

Ancheta in acest caz a scos la iveala ca Dan Condrea a transferat peste 500.000 de euro din conturile unor off shoruri in conturi ale Ulianei Ochinciuc si ale fratelui sau.

Procurorii au gasit in telefonul sotiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, inregistrat cu cateva minute inainte de accidentul in urma caruia patronul Hexi Pharma a murit, in care femeia il sfatuia sa "sa nu faca vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Potrivit surselor citate, cu cateva minute inainte de accident, sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma in care il intreba unde este si ce face. Dan Condrea a raspuns scurt "Meditez". Mesajul urmator venea tot de la sotia sa, care il sfatuia sa aiba grija si sa nu faca vreo prostie.