Traficul rutier in zona Parcului Izvor este restrictionat marti, in intervalul orar 10:00 - 16:30, pentru a permite desfasurarea unui miting de protest organizat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania si Federatia Crescatorilor de Bovine si Ovine, informeaza Brigada Rutiera, citata de Agerpres.

Pentru buna desfasurare a manifestatiei, circulatia rutiera va fi restrictionata, dupa cum urmeaza:

banda I de circulatie de pe Bd. Tudor Vladimirescu, ambele sensuri pentru parcarea mijloacelor de transport ale participantilor;

banda I de circulatie de pe Str. Izvor (tronsonul aferent Parcului Izvor) si Splaiul Independentei (latura cu Parcul Izvor), pe momentul afluirii si defluirii participantilor.

Mitingul va avea loc intre orele 12:00 - 16:00, in alveola de langa Parc Izvor; intre orele 16:00 - 16:30 se va face defluirea participantilor. Mijloacele de transport se vor deplasa de pe Bd. Tudor Vladimirescu spre alveola Parc Izvor pentru imbarcarea participantilor, dupa care autocarele vor deflui individual catre iesirile din Capitala.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu maxima atentie in zonele afectate si sa respecte, cu strictete, indicatiile politistilor rutieri, semnificatia indicatoarelor si a marcajelor rutiere.