Marti, vremea va deveni in general frumoasa, dar racoroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse si descarcari electrice pe arii restranse in Oltenia, nord-vestul Munteniei, Transilvania, precum si la munte, informeaza ANM, citata de Mediafax.

In zona Carpatilor Meridionali si in Subcarpatii Getici cantitatile de apa mai pot depasi 15 l/mp. In restul teritoriului, ploi de scurta durata se vor semnala doar cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime, in general intre 3 si 13 grade. In zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 12...13 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri, vremea se va mentine in general frumoasa, dar si racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales dupa-amiaza cand, pe arii restranse in zonele de munte, dar si in centrul si sud-vestul tarii vor mai fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 15 grade, cu valori mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. In zonele joase, izolat vor mai fi conditii de ceata.