Un adolescent a murit, iar alti patru tineri au fost raniti grav, luni noapte, intr-un accident rutier petrecut intre doua autoturisme pe un bulevard circulat din municipiul Constanta, soferul vinovat neavand permis de conducere, transmite Mediafax.

Potrivit politistilor, luni noapte, in jurul orei 21.40, un tanar in varsta de 27 de ani a condus un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC catre strada Cumpenei, iar la intersectia cu strada Petre Poni a efectuat un viraj la stanga peste marcajul longitudinal, moment in care masina a fost lovita in plin de un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

In urma impactului violent, autoturismul Mazda s-a rupt in doua, iar jumatatea din spate a acestuia a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.

Dupa producerea accidentului, soferul autoturismului Mazda, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a plecat de la locul producerii accidentului, fara incuviintarea organelor de politie.

Ajuns la domiciliu, pentru ca si el era ranit grav, a chemat un echipaj de ambulanta.

In urma accidentului rutier, doi tineri aflati in autoturismul marca Mazda au fost raniti grav, iar soferul si un al treilea pasager au fost raniti usor.

La locul accidentului s-au deplasat doua ambulante cu medic si doua cu asistent, patru dintre raniti, intre care un tanar de 15 ani in stare foarte grava, dupa ce li s-a acordat primul ajutor, fiind transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Din cauza ranilor foarte grave, in cursul noptii de luni spre marti, adolescentul a decedat.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. In cauza s-a intocmit dosar penal.