Procurorii DNA fac perchezitii marti dimineata in biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean. El este suspectat de luare de mita, transmite Digi 24. Bocean a fost si consilier personal al primarului suspendat al sectorului 1, Andrei Chiliman.

Potrivit sursei citate, Bocean ar fi fost omul de legatura prin care Chiliman ar fi incasat comisioane de la mai multe firma pentru a obtine contracte cu Primaria Sectorului 1.

UPDATE 14.48 Emanoil Bocean, consilier al primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman si coordonator al Politiei Locale din acest sector, a fost adus, marti, cu mandat la sediul DNA Ploiesti, informeaza Agerpres.

Procurorii DNA Ploiesti au efectuat, marti, mai multe perchezitii in in municipiul Bucuresti si in judetul Constanta in doua cauze penale ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2009 - 2014.

Potrivit unui comunicat al DNA, este vorba despre noua perchezitii, una avand loc la sediul unei institutii publice, iar celelalte la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat ca perchezitiile efectuate in judetul Constanta l-ar vizat pe fostul director de inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1, Razvan Iordan, descinderile fiind la o casa a acestuia din Navodari.