Suspectul in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta injunghiata cu zece lovituri de cutit in torace si abdomen a fost retinut duminica dupa-amiaza pentru 24 de ore, el declarand ca era beat si suparat si ca a injunghiat-o pe femeie din cauza ca aceasta nu i-a dat tigari, potrivit Mediafax. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au declarat ca Nicolae Chilimon (30 de ani) a fost retinut pe 24 de ore pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, el urmand sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Surse din cadrul anchetatorilor sustin ca Nicolae Chilimon le-a spus procurorilor ca vineri seara era suparat, deoarece in urma cu o luna il parasise prietena, motiv pentru care a baut un litru de tuica, dupa care a luat un cutit si a pornit catre sora fostei iubite, pe care o considera vinovata de despartire. Pe drum, Nicolae Chilimon a vrut sa fumeze si a intrat in primul chiosc de ziare, cerand vanzatoarei, sub amenintarea cutitului, tigari. Sursele citate spun ca femeia s-a speriat si a inceput sa strige, astfel ca barbatul a injunghiat-o, dupa care a fugit.

Totodata, sursele citate declara ca Nicolae Chilimon fusese vazut si urmarit de un martor, care, insa, speriat de cutit, a renuntat la urmarire.

Nicolae Chilimon le-a mai spus procurorilor ca a aruncat cutitul si a luat un microbuz pana la Bucuresti, de unde a schimbat mijlocul de transport si s-a dus la Sibiu, de unde intentiona sa ajunga in Italia, la mama lui

Procurorii sustin, totodata, ca Nicolae Chilimon este recidivist, acum circa zece ani el fiind condamnat cu suspendare pentru furt.

Femeia injunghiata, vineri seara, intr-un chiosc de ziare din Constanta, a primit zece lovituri de cutit in torace si abdomen, iar doua i-au fost fatale, una in zona unei clavicule si una care i-a atins un plaman, spuneau anchetatorii. Victima a murit dupa cateva ore la spital.

Tanara, care lucra ca vanzatoare in chioscul in care a fost atacata, avea 33 de ani si era mama a doua fetite, de 4 si 6 ani.