Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a declarat joi ca nu a dat niciodata mita medicilor in calitate de reprezentant al companiei si o roaga pe fosta sotie a lui Dan Condrea sa faca un denunt la Parchet, scrie Agerpres.

'In toata existenta mea de la Hexi Pharma de 16 ani, nu am dat mita, spaga sau cum puteti sa o numiti dumneavoastra niciunui medic in calitate de reprezentant al Hexi Pharma. Situatia din punctul meu de vedere este ori inventata, ori calomnie, deci nu am facut niciodata in ultimii 16 ani aceasta tentativa sau cum o numiti', a spus Flori Dinu, inainte de a intra in sediul Hexi Pharma.

Declaratia sa vine dupa ce jurnalistul Catalin Tolontan a publicat un articol de presa, in care un medic microbiolog sustine ca Flori Dinu a incercat sa il mituiasca.

Acuzatii la adresa directoarei Flori Dinu a adus si fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu. Aceasta a precizat joi ca firma Hexi Pharma beneficia de protectie din partea Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, iar Flori Dinu poate da detalii in acest sens.

'O rog din tot sufletul sa mearga la Parchet sa faca acest denunt asa cum ar trebui sa faca si o rog sa dea cu lux de amanunte cum s-a intamplat. Chiar vreau sa se afle adevarul, pentru ca eu nu am dat niciodata asa ceva', a replicat joi Flori Dinu.