Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov, citate de agentia Mediafax.

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma a ajuns, luni, la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov pentru procedurile privind identificarea cadavrului, insotita de alti doi apropiati.

Femeia a stat aproximativ o ora si jumatate impreuna cu politisti si cei de la medicina legala. Surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov au declarat ca femeia a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea.

Potrivit sursei citate, au fost aduse la serviciul de medicina legala si probe din locuinta lui Dan Condrea pentru a fi facute testele ADN.

Autopsia in cazul lui Dan Condrea a fost finalizata, luni, urmand ca documentele sa fie trimise procurorilor. Procurorii au cerut si o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea, test care va fi facut la Institutul de Medicina Legala Bucuresti, la cererea serviciului judetean, si va fi gata in cel putin doua zile, precizeaza surse IML.

Politistii au reluat, luni dimineata, cercetarea la fata locului dupa ce le-au intrerupt duminica seara.

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca "s-ar fi intamplat mai multe lucruri", informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut.

"In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de fima cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz. Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea. Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample", a declarat Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar la sediul Parchetului General.

Surse judiciare au declarat ca datele preliminare ale anchetei privind accidentul in urma caruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arata ca este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Parchetul General a anuntat ca, dupa preluarea dosarului privind accidentul in urma caruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, se va dispune efectuarea unei "expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului".

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, luni, preluarea de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, a dosarului privind accidentul rutier de duminica seara, in urma caruia ar fi decedat Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

"In cauza s-a dispus efectuarea necropsiei, urmand a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii si a imprejurarilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat si transportat la sediul organelor de politie in vederea efectuarii de cercetari", a anuntat Biroul de Presa al Parchetului General, printr-un comunicat de presa.

Procurorii au facut bilantul investigatiilor facute pana in prezent in dosar, precizand ca duminica seara a fost facuta cercetarea la fata locului, procedura care a fost reluata luni dimineata. De asemenea, anchetatorii mentioneaza ca au fost audiati doi martori oculari si ca, din primele verificari rezulta ca "la data de 22 mai 2016, ora 18:30, in timp ce conducea un autoturism din directia Buftea catre Corbeanca, conducatorul auto a iesit in afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului".