Prestigiosul ziar Wall Street Journal ii dedica un amplu articol, pe prima pagina, politistului brasovean Marian Godina, devenit celebru in Romania in urma postarilor sale haioase de pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Un politist cinstit si celebritatea sa pe Facebook iau Romania prin surprindere", este titlul acestui articol in sunt descrise problemele pe care le-a avut Marian Godina cu sefii sai dupa ce a devenit foarte popular povestind pe Facebook aventurile sale cu soferii care incalcau regulile de circulatie. Atunci, sefii sai l-au umilit si i-au cerut sa stearga postarile de pe Facebook.

Marian Godina, pe prima pagina a WSJ

Marian Godina, pe prima pagina a WSJ

Foto: Facebook

In urma reactiei publice, sefii acestuia au fost nevoiti sa isi ceara scuze si i-au cerut lui Godina sa isi reactiveze pagina.

A urmat un nou scandal de musamalizare a unui caz iar seful lui Marian Godina, chestorul Ioan Aron, a fost nevoit sa se pensioneze.

Acum, cu peste 260.000 de fani, Marian Godina se afla pe varful unui val de dezgust al populatiei fata de coruptie, scrie WSJ.

Ziarista povesteste ca s-a intalnit cu Godina in aprilie, cand politistul a revenit la dirijarea circulatiei, in cadrul unei ceremonii dedicate veteranilor din al Doilea Razboi Mondial.

"Unele lucruri s-au schimbat acum. Atunci cand unul dintre sefii sai care in urma cu un an ii cereau sa isi stearga pagina de Facebook a coborat dintr-un SUV negru si l-a salutat cu un zambet larg, ofiterul Godina a spus: "Tuturor sefilor mei le e frica de mine acum", scrie in incheierea articolului WSJ.