Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat vineri seara ca a facut ''ce trebuia sa faca'' si ca este convins ca a facut bine, dupa ce premierul Dacian Ciolos a spus ca a fost mai putin multumit de modul in care acesta a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor si a scolilor doctorale, informeaza Mediafax.

Adrian CurajFoto: Hotnews

Intrebat ce parere are despre activitatea sa la Ministerul Educatiei, dupa ce premierul Dacian Ciolos a spus ca a fost mai putin multumit de modul in care a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor si a scolilor doctorale, Curaj a spus: "De ce trebuie sa ma evaluez in fata dumneavoastra acum? Am facut ce trebuia sa fac si sunt convins ca am facut bine."

Intrebat daca ar putea fi remaniat de premier luna viitoare, Adrian Curaj a spus ca "se poate intampla orice". "Noi trebuie sa ne facem job-ul asa cum trebuie", a conchis ministrul.

Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi seara ca a fost mai putin multumit de modul in care ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor si a scolilor doctorale, el anuntand totodata ca asteapta sa vada rezultatele aplicarii legislatiei si apoi ii "va judeca" activitatea.

Premierul a spus ca acesta a avut o activitate buna in ceea ce priveste domeniul cercetarii, "a venit cu idei noi", dar asteapta mai mult de la el pe partea de invatamant preuniversitar si s-a aratat mai putin satisfacut de modul in care ministrul a tratat problema plagiatului.