Vremea va continua vineri sa se incalzeasca si va fi usor instabila. Vor fi innorari accentuate in sud-vestul tarii si temporar in sud si in zona de munte, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice, informeaza ANM, citata de Mediafax.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia doar izolat. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, mai scazute in depresiuni.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea, cand trecator vor fi conditii sa ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

La munte, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

Sambata vremea va fi in general instabila.

Cerul va avea innorari temporar accentuate si mai ales ziua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.