Un incendiu a izbucnit intr-o cladire de birouri din zona Pasajului Basarab din Capitala, informeaza Digi24. Peste 60 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar cateva persoane primesc ingrijiri medicale la fata locului. Trei masini de popieri si trei ambulante s-au deplasat in zona.

Mediafax informeaza, citand oficiali din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov, ca incendiul a fost anuntat miercuri, in jurul orei 15:00, la numarul de urgenta 112, la o cladire din zona bulevardului Vasile Milea.

Potrivit acestora, doua persoane au primit ingrijiri din partea medicilor SMURD dupa ce au fost expuse la fum iar aproximativ 65 de oameni care se aflau in cladire au fost evacuati.

Cladirea, situata in apropiere de Podul Basarab, este una de birouri iar focul a fost localizat la subsol, intr-o camera de depozitare. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii actioneaza la fata locului cu trei autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, o masina pentru descacerare si o autoscara pentru interventii la inaltime.